Visos datos yra UTC + 2 valandos





Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 75 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
  Spausdinti

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2011, 05:02 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Temos autorius
Užsiregistravo:14 Gru 2010, 15:29
Karma: + 23 -
Pranešimai:579
Šiemet šalia įprastų salierų, petražolių, svogūnų laiškų, liucernos, dilgėlių, balandos, planuoju pasidžiovint brokolių lapų (džiovintuve, palėpėje ilgai džiūdami gelsta) bei želmenų ir sumaltus naudot kaip pabarstus.
Jau senokai, bene 10 metų naudoju dž. salierų lapus, petražoles kaip mineralų šaltinį žiemą, to mane išmokė mama. Ir pirmos vaikų košės, kurios šiuo metu retenybė mūsų namuose visada su žalumynais.
Propaguodama žalią mitybą, žalius miltelius naudoju ir vasarą, nes vaikai ne visada valgo petražoles ir tik pagal nuotaiką - žalias sriubas. Barstau jų desertus, pomidorų agurkų salotas,kita. Manau atsisakius mėsos tai būtina, ypač dėl geležies ir ypač vaikams.


Į viršų
 Aprašymas  
 

zaliavalgis.lt

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2011, 15:03 
Dalyvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:20 Bir 2011, 20:26
Karma: + 4 -
Pranešimai:92
Miestas: Vilnius
Lytis: Moteriška
Vietovė: Vilnius
ačiū serbentine už tokįišsamų atsakymą


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 12 Gru 2011, 18:01 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Temos autorius
Užsiregistravo:14 Gru 2010, 15:29
Karma: + 23 -
Pranešimai:579
Na, gyvenu jau žiemos nuotaikomis, parašysiu, kas nepaminėta šioje temoje, t.y. ką dar galima pasiruošti žiemai, gerai padirbėjus :lol: vasarą

DŽIOVINIMAS
Daug prisidžiovinau žemuogių ir medlievų, naudojam kokteiliams. Žemuogės džiovintos nepalyginsi su šaldytom, kurios apkarsta. Medlievos - labai lengva rinkti ir gerai džiūsta. Tačiau jos kaip aronijos, "traukiančios" tad daug į kokteilį geriau nedėti. Kažkas minėjo, kad medlievos gali pakeist desertuose razinas, deja ne, jų kauliukai per stambūs ir ne tokios saldžios.
Pasidžiovinau želmenų, man skonis jų labai patinka, skaniau nei kokios liucernos ar balandų miltai.
Suvalkietiškai, kad nereikėtų išmest džiovinau prieskoniams porų žaliąją dalį, salierų šakneles, juos nurovus.

SANDĖLIAVIMAS
Atradimas - šaltalankių uogos,puikus kokteilių ingredientas, kurias galima vėsiai laikyti ant šakučių, t.y. nuo krūmo pjaunamos šakutės su uogom. Krūmas invazinis, tai jam nelabai toks genėjimas pakenks. Turbūt ir putinų kekės pasilaikytų iki sausio. O spanguoles laikau šaldytuve stiklainyje, ekspermentuojų kiek laiko neges.

LAIKYMAS LAUKE ŠALTUOJU METU
Šiuo metu, gruodyje, dar nebuvo daugiau nei -5 šalčio. Mano darže apdengti agroplėvele puikiai laikosi porai ir briuselio kopūstai - daržovės gyvos gyvos. Per mažai pasėjau daikono ridikų, matosi, kad dabar dar būtų sveiki ir traškūs.
Vakar nuskyniau paskutinius salierų ir petražolių lapus, tiesa, koteliai jau sušalę. Nukasiau paskutinius šakninius salierus. Šalavijo lapai dar žali, bet jo naudoti daug negalima.
O ankstyvam pavasariui palikta žiemoti pastarnokai, gelteklės, salsvienės. Pasėta ir matosi maži daigeliai salotinių sultenių, jei būtų daugiau, skinčiau ir dabar. Tai sūnaus mėgstamos salotos.

KAs pasakė kad šaltam klimate žiemą visai striuka su gyvom daržovėm ir žalumynais?


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 13 Gru 2011, 10:24 
Dažnas dalyvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:23 Spa 2011, 17:52
Karma: + 4 -
Pranešimai:176
Lytis: Moteriška
Vietovė: vilkaviskis
serbentine, as jums pritariu.mano morkos ir raud burokeliai dar darze zaliuoja.prie salcius apkasiau per lopeta zememeis, lapu galiukai kyso, nueinu issiraunu, vo sultys pacios skaniausios is ka tik rautu.negaliu nieko blogo pasakyt, kad ten ju skonis pasikeite.t.p. nenuroviau ridiku palikau seklas brandint, tai iki siol nedengti ridikeliai keli isaugo, juokinga, bet tai realu.viskas imanoma, tik reikia ekperimentuoti.as to nedariau, o palikau viska augaliuku valiai, ir juos stebiu:)))ruduo sis labai nuostabus:)


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 11 Sau 2012, 17:37 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Temos autorius
Užsiregistravo:14 Gru 2010, 15:29
Karma: + 23 -
Pranešimai:579
Naudotojo komentarai - kas man , įpusėjus žiemai, pasiteisino, kas ne iš naujesniųjų "atradimų".

Pasiteisino:
šaldyti pomidorai - nereikia pirkti savo padažui su dž. pomidorais ir moliūgais bei salotoms, kur nebūtina standūs griežinėliai.
šaldyti špinatai - kokteiliui tiko.
džiovintos žemuogės ir medlievos - kokteiliams.
saulėgrąžų sėklos - auginu salotoms;
visi visi žalėsiai - miltelius naudoju gausiai.

Nepasiteisino:
džiovintos braškės - daug darbo, per daug skanu, todėl gaila plakt kokteiliams:) - šaldyti paprasčiau;
raudonieji serbentai - kieti, nelabai skanūs.
šaldyti kalafiorai ir brokoliai - žaliam maistui visai netinkami patapo, tik high raw versijai, lengvai pagarinus....

su klaustuku amaranth sėklos (taip lengva juos užaugint) - nesugalvojau kur jas dėt nelukštentas, salotos nedygsta, sėkla per maža iškelt daigą, t.y. jis per mažas. Gal daigint ir malt pienui reikės.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 23 Bir 2012, 13:51 
Dažnas dalyvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:23 Spa 2011, 17:52
Karma: + 4 -
Pranešimai:176
Lytis: Moteriška
Vietovė: vilkaviskis
o braskiu neina dziovinti saule?


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 08 Lie 2012, 22:30 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Temos autorius
Užsiregistravo:14 Gru 2010, 15:29
Karma: + 23 -
Pranešimai:579
Tiesiogiai džiovinti saulėje nepatartina, nes žūsta vitaminai.Gamtoje natūralus džiūvimas ant šakos visai kas kita.
Saulę kaip energiją naudoju palėpėje, šiuo metu ten idealiai 40-41.
Tačiau uogoms reikalingas pirminis apdžiovinimas džiovyklėje, kad negestų. Dažniausiai užtenka vienos nakties žemuogėms, medlievoms,braškėms ir paskui pabaigia džiūt palėpėje. Braškes reika gerai išdžiovint kad nesupelytų.
Apie parą, arba dvi naktis džiovyklę užima serbentai, mėlynės. Štai šiandien pririnkau jų visą kibirą, šaldysiu. O prieš kelias dienas 3 ltr padžioviau. Mėlynių metai šiemet, seniai tiek esu mačiusi, uogauju beveik kasmet nuo vaikystės.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 08 Lie 2012, 22:51 
Užkietėjęs dalyvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:01 Sau 2012, 21:20
Karma: + 9 -
Pranešimai:483
Lytis: Moteriška
Vietovė: Vilnius
Serbentine, o kaip saldai melynes? Trini, ar netrini? Be cukraus trintos idomu valgomo skonio ar simboliskai visvien jo reikia?


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 09 Lie 2012, 06:23 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Temos autorius
Užsiregistravo:14 Gru 2010, 15:29
Karma: + 23 -
Pranešimai:579
Netrinu jokių, turiu didelę dėžę šaldyt.Trynimas sugadina struktūrą, net neskanu tampa, tada ir atsiranda visokios mintys apie pasaldinimą.
Šaldytos uogos absoliučiai daugumai 'prašo' cukraus. Mes taip jų negadinam bene 10 metų, iki vaikų atsiradimo saldinimus išgyvendinom, iki žaliavimo tik kepiniai buvo likę saldžiai pasinuodyt. Mano vaikai žiemą pasimėgaudami valgo šaldytus sebentus ar spanguoles vienas ar su įpjaustytu bananu be jokio cukraus, kartais cinanono paprašo.
Nešaldau tik žemuogių, nes apkarsta. Ech šiemet mano pievose mažas jų derlius, pririnkau per birželį kokius du kibirus vietoj pernykščių keturių penkių.
Uogom nepersivalgysi, natūralios fruktozės priešu nelaikau, nebent sėdėti ant baltyminės dietos, kada, nusistačius atitinkamam virškinimo ritmui, epizodinis pavartojimas sukelia didelį diskomfortą žarnyne.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 09 Lie 2012, 07:11 
Užkietėjęs dalyvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:01 Sau 2012, 21:20
Karma: + 9 -
Pranešimai:483
Lytis: Moteriška
Vietovė: Vilnius
Dėkui, aš kažkodėl kaip tik turėjau nuomonę, kad šaldytų netrintų uogų neįmanoma valgyti dėl jų rūgštumo. Pabandysiu.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 10 Lie 2012, 16:39 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2010, 11:52
Karma: + 40 -
Pranešimai:1032
Aš "damušinėju" šaldiklio atsargas ir labai džiaugiuosi, kad užšaldžiau savo ruošinius iš smulkintų agurkų, lapinių daržovių ir pomidorų - na super jie pagerina žalių maltų sriubų ir salotų skonį.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 12 Lie 2012, 06:00 
Dažnas dalyvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:23 Spa 2011, 17:52
Karma: + 4 -
Pranešimai:176
Lytis: Moteriška
Vietovė: vilkaviskis
serbentine, o ant medzio sudziovintos medlievos lieka neskanios?pernai jas saldziau, likucius kovai nulese, o siemet jau dengiau,reiks gal pasidziovint... ar jos lieka nevalgomos?nes ant medzio ziu puikiai dziusta.
jelena, o is lapiniu, isskyrus spinatus, ka saldotes, gal ir burokeliu lapu?pomidorus kaip netrintus, cielus?


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 12 Lie 2012, 07:51 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Temos autorius
Užsiregistravo:14 Gru 2010, 15:29
Karma: + 23 -
Pranešimai:579
Medlievas aš irgi apsidangsčiau, šiemet beje ne tokios puikios kaip pernai. Ant šakų labai jau susmulkėja, kai apdžiūsta, krenta, tai būtų sunku nurinkt. Jos gerai džiūsta džiovyklėj ir palėpej, tai aš tradiciškai darysiu. O gal bandei šaldyt?Aš įmečiau parai, bet per trumpą laiką neina suprast, skonis kaip šviežios.

Iš lapinių šaldysiu salierų kotus, šiemet pas mane pantacija. Pomidorai man patiko cieli,padažams, o nulupus odą, pasinaudoja salotoms.
Pas Jeleną paragavę žiemą jos mikso iš pjaustytų agurkų, pomidorų ir salierų lapų, to pat prišaldyt užskė vaikai. Mat mes agurkų ir pomidorų žiemą neperkam.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 13 Lie 2012, 14:19 
Dažnas dalyvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:23 Spa 2011, 17:52
Karma: + 4 -
Pranešimai:176
Lytis: Moteriška
Vietovė: vilkaviskis
medlievas atsaldytos ir skanios, kaip sviezios, bent kiek pamenu.aciu uz patarimus:) :D


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 15 Lie 2012, 15:18 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2010, 11:52
Karma: + 40 -
Pranešimai:1032
juraja rašė:
jelena, o is lapiniu, isskyrus spinatus, ka saldotes, gal ir burokeliu lapu?pomidorus kaip netrintus, cielus?

saldziau tik slaierus, visa kita dziovinau. spinatai man aplamai nera idomus kazkaip, nei saldau, nei dziovinu. pomidorai ir smulkinti ir cieli buvo uzsaldyti, bet odele ju labai kieta buna, taigi tinka tik malti blenderyje arba nulupti ja visai. forma praranda pomidorai, kai cielus saldai. tai tik i kokteilius-makaliuzes.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 21 Lie 2012, 08:03 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2010, 11:52
Karma: + 40 -
Pranešimai:1032
Šiemet mano "žalių miltų" sudėtis bus kiek kitokia, gerokai didesnis santykis bus kultūrinių augalų naudai, priešingai nei anksčiau. Praeitais metais pagrindą sudarė laukinės žolės, ypač garšva, kuri man pagal skonį yra neprastesnė už kokias petražoles. Džiovinau daug, sezonui baigiantis reikėjo atsargas "damušti", vartojau 10-20 gr ir daugiau, taigi prasidėjus sezonui net negalėjau žiūrėt i jaunus žalėsius, o juolab į laukines žoles. Jaučiu, kad akivaizdžiai perdozavau. Šiemet renkuosi kultūras, kurios yra mažiau koncentruotos, taip pat džiovinsiu ir kotus. Taigi dabar pas mane džiovinami ropių, kaliaropių lapai- man jie išdžiovinti tikrai skanūs. Džiovinsiu burokų, morkų, briuselio kopūstų lapus, na ir, žinoma, prieskonines žoles. Laukinių džiovinau tik dilgėles ir šiek tiek gysločio. Su vaisias man patiko naudoti tik liucernas, jos visiškai be skonio, bet šiemet pamiršau jas pasieti.
Skaičiuoju daug maž taip- jei noriu, kad mano šeima į dieną suvartotų bent 10 gr tokių miltų (atitiktų 150- 200 gr šviežių žolių), tai man reikia 300 gr mėnesiui, tai reikia paruošti džiovinimui 4,5- 6 kg šviežios "žolės". Trims mėnesiams (mano polikarbonatiniam šiltnamyje prieskoninių žolių buvo dar ir gruodį) tai būtų 18 kg džiovinimui.. oho..
NutritionData duoda maistinių medžiagų paskaičiavimus kai kurioms prieskoninėms žolėm, galima užmesti akį.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 21 Lie 2012, 16:19 
Forumo senbūvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2011, 22:03
Karma: + 4 -
Pranešimai:818
Lytis: Vyriška
Vietovė: Čia
Gal kas džiovinote juoduosius serbentus ir mėlynes? ar buvo skanu? :) tai yra, kas ten gavosi? ir kaip jas džiovinote?

Ai, jau atsakėte mačiau tenai apie juodus serbentus, bet gal su mėlynėm kas nors žaidėte tą žaidimą? :) ai, o kiek laiko džiūsta juodieji serbentai ir kur?

Aš stengiuosi pataikyti į temą :)


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 22 Lie 2012, 18:08 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:03 Gru 2010, 09:33
Karma: + 4 -
Pranešimai:63
Lytis: Moteriška
Vietovė: kaimas
Džiovinu ir mėlynes ir serbentus ir avietes (Excalibure), nes neturime nei šaldytuvo nei šaldiklio. Jeigu reikia greitai naudoti (pvz. spontaniškai kokteiliui ar „uogienei“) – malu kavamale, jeigu yra laiko – mirkau.
Tiek mėlynės, tiek serbentai džiūsta ilgai (stora žievelė...). Jeigu esi užsidegęs turėti „raw“ kategorijos – net neįsivaizduoju keik laiko, nes aš visada iš pradžių džiovinu didesnėj temperatūroj (~60), o kai jau uogos apdžiūsta – žemoj (~30-40), džiovintuve arba ne, priklausomai nuo oro sąlygų. Tokiu būdu procesas trunka dvi, tris paras.
Beje, uogas džiovindavo žmonės ir seniau. Pasakojo viena močiutė, kad jeigu būdavo dideli kiekiai, tiesiog duonkepin.. ne karštam, bet dar ir ne šaltam „iškepdavo“.

_________________
Vaikų svajonės - išsirink ir įgyvendink asmeniškai


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 22 Lie 2012, 22:32 
Forumo senbūvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2011, 22:03
Karma: + 4 -
Pranešimai:818
Lytis: Vyriška
Vietovė: Čia
Ačiū :)


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 04 Rgp 2012, 20:50 
Forumo senbūvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2011, 22:03
Karma: + 4 -
Pranešimai:818
Lytis: Vyriška
Vietovė: Čia
Gal kas džiovinote slyvas ir vyšnias?

O Jelena, kurgi tu :) Kaip tu džiovinai kriaušes ir kokioj temperatūroj ir kiek laiko? Ir kaip patiko rezultatas?


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 07:58 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2010, 11:52
Karma: + 40 -
Pranešimai:1032
darvienas rašė:
Gal kas džiovinote slyvas ir vyšnias?

O Jelena, kurgi tu :) Kaip tu džiovinai kriaušes ir kokioj temperatūroj ir kiek laiko? Ir kaip patiko rezultatas?


obuolius ir kriaušes džiovinu 40C. praeitais metais džiovinausi stambias vėlyvas kriaušes, labai patiko, vėl džiovinsiu. džiovinu beveik parą dehidratoriuje, po to nešu po stogų toliau džiūti.
slyvų ir vyšnių žemoje temperatūroje nedžiovinau, bet bandysiu šiemet slyvas išdžiovinti. vyšnios man didelio įspūdžio nepaliko, jos labai rūgščios, taigi nematau prasmės elektrą eikvot. užšaldžiau šiek tiek be kauliukų.
dar džiovinu jaunas šparagines pupeles ir pupas su ankštimis. kažkokio superskonio neturi, bet, galvoju, sumalus, berti į kokią žalią makaliuzę galima bus, kad tiesiog praturtinti racioną kokiomis tai papildomomis maistinėmis medžiagomis žiemą, kai daržovės būna jau pensijinio amžiaus.
ropes dar noriu džiovinti, "daržovių čipsams". man džiovintas daržoves patinka dėti į žalių duoniukų tešlas, nes jų skonis būna labiau koncentruotas, plius padeda geriau suformuoti tešlą, nes sugeria dalį drėgmės. malu jas mėsmalėje. dar perskaičiau, kad cukinijų skrituliukai džiovinami, "čipsai". Džiovinsiu.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 08:32 
Forumo senbūvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2011, 22:03
Karma: + 4 -
Pranešimai:818
Lytis: Vyriška
Vietovė: Čia
O ar pjaustei ar cielas?


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 11:52 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2010, 11:52
Karma: + 40 -
Pranešimai:1032
Stambias kriaušes pjausčiau. Bet ragavau Serbentinės džiovintas vasarines mažutes kriaušes, jos buvo tiesiog per pusę supjaustytos. Skaniau.
Slyvas pjaustysiu per pusę, be kauliuko, džiovinimui.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 14:19 
Forumo senbūvis
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2011, 22:03
Karma: + 4 -
Pranešimai:818
Lytis: Vyriška
Vietovė: Čia
Kaip fainai :) Man jau reikia greičiau dirbt ant žemės sklypo ir namo ir medžių :D O vietoj rūgščių vyšnių yra saldžios trešnės.


Į viršų
 Aprašymas  
 

Re: Pačių ruošiamos maisto atsargos
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2012, 16:35 
Moderatorius
Vartotojo avataras
Atsijungęs

Užsiregistravo:02 Gru 2010, 11:52
Karma: + 40 -
Pranešimai:1032
Žmonės, ar kas gali labai (LABAI) išgirti želmenis?? Ar tikrai toks jau stebuklas??
Nurinkom vasarojų, kažkiek sėklų nubyrėjo, taigi turiu gerą lauką želmenų dabar. Galvoju, ar vargintis ir pjauti-džiovinti, ar nesivarginti? Šiaip "žalios biomasės" prisidžiovinau per akis, taigi nežinau, ar reikia man dar tų želmenų, ar jie tikrai yra pranašesni už visas kitas kultūras.
Nutritiondata duoda kažkokius nerealius skaičius B grupės vitaminų, bet gal čia tik visai trumputė wheatgrass tiek turi? Mano želmenys gal kokių 15cm ilgio..


Į viršų
 Aprašymas  
 

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 75 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas


 Panašios temos   Autorius   Atsakymai   Peržiūrėta   Paskutinis pranešimas 
Parduodu Sedona Classic maisto džiovintuvą

forume Turgelis

MoulinRouge

0

1031

08 Kov 2017, 10:51


Visos datos yra UTC + 2 valandos


  Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Parama forumui


Paremkite svetainę SMS žinute

Founded by AUM.lt
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Installed by Serveriai.lt
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007